Servicii

Transport rutier

• Transport rutier in regim complet – FTL (Full Truck Load)
• Transport rutier in regim partial – LTL (Less Than Truck Load)
• Transport in regim grupaj
• Distributie nationala 48h

Oferim servicii de transport marfă național și internațional in regim FTL – Full Truck Load cu o încărcătură de până la 24 de tone sau în regim parțial, LTL – Less Than Truck Load. De asemenea, furnizăm și servicii de transport marfă internațional în regim de grupaj pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie ca marfa lor în cantități mici sau mari să ajungă la destinație în timp util și în condiții optime.

Marfa poate fi transportată alături de alte marfuri din aceeași categorie în acest regim și oferim mai multă flexibilitate pentru toți clienții.

Se oferă depozitare în nenumărate zone din Europa și din România datorită rețelelor de parteneri pe care le avem, iar distribuția națională se poate face către orice oraș din România în max 48h din Arad.

Transport maritim

• Transport maritim in regim complet – FCL (Full container load)
• Transport maritim in regim partial – LCL (Less than Container Load)

O alternativă excelentă la transportul aerian. Pentru a te ajuta in imbunătățirea lanțului tau de aprovizionare am dezvoltat acest tip de serviciu de transport.

Parteneriatele noastre cu liniile maritime ne permit sa oferim cele mai bune soluții pentru clienții noștrii, asigurand ca marfa este gestionată eficient din punct de vedere al costurilor.

Transportul internațional devine din ce în ce mai complex și suntem aici să colaborăm cu dvs., fie că este vorba de livrări FCL – Full Container Load sau de livrări LCL – Less than Container Load, gestionând inclusiv documentația dvs. la tarife competitive.

Transport aerian

• Curier la bord – OBC
• Charter Aerian
• Urmatorul zbor disponibil – NFO

Pe lângă serviciile de transport marfă național și internațional rutier, venim în sprijinul clienților noștri cu servicii de transport marfă internațional pe cale aeriană. Asemănător coletăriei, aceste servicii sunt ideale pentru cei care vor să trimită marfă peste hotare, urgent, în țări îndepărtate.

Marfa poate fi transportată efectiv de către o persoană care zboară până la destinație cu pachetul (On Board Courier – OBC), fie putem organiza un Charter Aerian dedicat în acest sens. Ne adresăm inclusiv celor care au diferite urgențe și oferim inclusiv serviciul NFO – Next Flight Out (Ultimul zbor disponibil).