Despre noi

Înființată în 2016 la Reșița, compania noastră operează în domeniul transportului rutier, maritim și aerian de marfă prin intermedierea sa în toată lumea. Oferim atât servicii de transport marfă intern cat și servicii de transport marfă internațional de înaltă calitate și ne bazăm pe partenerii noștri apropiați pentru a ne ridica mereu la așteptările clienților. Suntem o casa de expeditii pentru toți cei care au nevoie de soluții sigure, rapide și eficiente în materie de transporturi.

Reușim să ne adaptăm la nevoile și preferințele tuturor clienților datorită experienței pe care am cumulat-o și relațiilor strânse pe care le avem cu numeroși parteneri din întreaga lume. Conexiunile noastre cu piața de transportatori din Europa sunt un real avantaj pentru că am reușit să adunăm într-un singur loc atât furnizorii, cât și clienții. Găsim soluțiile optime pentru clienți, atât din punctul de vedere al costurilor, cât și al calității serviciilor, indiferent că vorbim despre transport, depozitare, distribuție, etc. OPLOG este casa de expediții pe care se poate baza oricine!

istoric

Încă de la înființare în 2016 obiectivul nostru a fost dezvoltarea și am venit în întâmpinarea clienților noștri cu cele mai bune soluții de transport marfa intern și internațional.

Până în anul 2019 am prestat servicii B2B pentru piața externă, iar de la inceputul lui 2020 am decis ca firma de transport să fie disponibilă și clienților din Romania, deschizând la Arad primul punct de lucru dedicat pieței interne și odata cu acesta oferind si serviciul de distribuție naționala din Arad.

valori

Certitudine

Una din nevoile primare ale omenirii este nevoia de certitudine. Apreciem nevoia ta de a te simti in control si de a sti care este urmatorul pas pentru a te putea simti in siguranta. Este o nevoie a confortului de baza, nevoia de a evita stresul si neplacerile. Stim acest lucru din relatiile cu toti clientii nostri. Stim ca valorifici certitudinea, de aceea noi la OPLOG investim constant energie in a ne lua angajamente sustenabile, de la a prelua marfa ta la timp, a o transporta in siguranta pana la destinatie pana la a livra in termenul stabilit.

Autonomie

Noi la OPLOG incurajam si credem in autonomia angajatilor nostri. Autonomia, ne face pe fiecare dintre noi sa ne simtim responsabili pentru rezultatele muncii noastre. Astfel, oferind angajaților mai multă autonomie, aceștia sunt mai capabili să își folosească atributele personale pentru a contribui la performanța. Autonomia a minimalizat barierele relationale, a incurajat fluxul de noi idei si sugestii si a condus la performanta crescuta per ansamblu.

Predictibilitate

Fiecare companie are procese, unele sunt definite clar prin proceduri, altele sunt implicite sau de la sine intelese. Implementarea proceselor masurabile, repetabile si sustenabile este metoda prin care OPLOG construieste predictibilitate pentru beneficiarii acesteia si prin care transfera know-how-ul in intreaga organizatie.

Corectitudine

Corectitudinea se referă la egalitate, ceea ce înseamnă să ai o minte deschisă și să tratezi pe toată lumea în mod echitabil. Corectitudinea este o componentă monumentală a succesului în afaceri, deoarece oamenilor le place în mod obișnuit să lucreze și să cumpere de la cei pe care cred că sunt de încredere. Ne insusim in totalitate o atitudine bazata pe corectitudine, deoarece stim ca este fundamentul unei relații puternice cu partenerii, care are un impact direct asupra succesului și stabilității unei companii.

misiune

„Scopul nostru este de a veni în sprijinul tuturor clienților și de a le oferi soluții practice pentru toate situațiile întâlnite, indiferent de complexitate. Ne dorim ca domeniul transportului să devină unul mai sigur prin eforturile pe care le depunem în fiecare zi și astfel, cei care apelează la OPLOG să fie mulțumiți pe deplin.”